Nyheter fra styret

Vinnerbilde januar/februar

Overordnet kategori: Norsk Pointerklub Sist oppdatert mandag 06. mars 2017 18:16

VinnerbildeJanuarFebruarVinnerbildet i NPK's fotokonkurranse for månedene januar/februar er nå kåret!

Juryen i fotokonkurransen har igjen vært i arbeid, og har plukket ut vinnerbildet for januar/februar i pointerkalenderen for 2018. Også denne gang har vi fått inn mange flotte bilder, og den som trakk det lengste strået var vår islandske pointervenn Ásgeir Heiðar. Vi gratulerer Ásgeir med vinnerbildet.

Neste vinnerbilde blir trukket ut i slutten av april, og skal utgjøre kalenderbilde for mars/april. Dere bestemmer selv tema, men gjerne både lavland- og høyfjellsbilder. Bildene sender dere til inger-lill@nordtroms.net og oh-loevs@frisurf.no

Kriteriene for fotokonkurransen finner dere HER

 

 

 

 

 

 

 

VinnerbileNovemberDesember

Vinnerbildet i NPK’s fotokonkurranse for månedene november/desember

Vinnerbildet er fotografert av Kathrine Samal. Vi gratulerer Kathrine med flott bilde! Neste vinnerbilde skal utgjøre hovedbildet i kalenderen for januar/februar, og blir kåret i slutten av februar.

Vi oppfordrer folket til å få fram pointerens mangfold om vinteren, det være seg trekk, jakt og aktiviteter dere ellers driver på med sammen med deres firbeinte familiemedlemmer på denne tiden av året. Knips i vei, og les gjerne kriteriene for konkurransen før dere går i gang med fotograferingen.

Med hilsen juryen

 

 

 

 

 

VinnerbildeSeptemberOktober16VinnerbildeForsidebilde17Vinnerbildet i fotokonkuransen september/oktober

Juryen i fotokonkurransen har igjen vært i arbeid, og vinnerbildet for september/oktober og forsidebildet for Pointerkalenderen 2017 er tatt ut. Eva Bente Lindseth er den som trakk det lengste strået i konkurransen om månedsbildet, og Ingrid Margrethe Bjåen er den som får sitt bilde på framsiden av kalenderen til neste år.:-)Gratulerer til dere begge!

Dermed er fotokonkurransen avsluttet for i år, men av bildene som er blitt sendt oss vil vi også plukke ut bilder som skal utgjøre de små bildene i kalenderen.

Vi vil rette en stor takk for alle bidrag og et fantastisk engasjement fra dere pointereiere! Alle bildene blir tatt vare på, og forhåpentligvis kan de presenteres på nettsiden til NPK i framtiden.

 

 

VinnerbildeJuliAugust16

Vinnerbildet i fotokonkuransen juli/august

Vinnerbilde og kalenderbilde for juli/august i NPK-kalenderen 2017 er det Marianne Mæhlum som har bidratt med :-) Et herlig bilde av tre ivrige badenymfer på en av sommerens fine dager! :-) Flott fanget av Marianne, som vil få sin velfortjente knivpremie med NPK-logo tilsendt :-) Gratulerer! :-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VinnerbildeMaiJuni16Vinnerbildet i fotokonkuransen juni/juli

Juryen i NPK's fotokonkurranse har vurdert alle innsendte bilder, og har kåret dette flotte bildet som Eivind Endresen har tatt som vinnerbilde! Et nydelig bilde som skal representere mai/juni i pointerkalenderen 2017.

Gratulerer så mye til vinneren, knivpremie er snart på vei til Vestlandet Sør!

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeMarsApril16

Vinnerbildet i fotokonkuransen mars/april

Juryen for NPK's fotokonkurranse har igjen talt, og vinnerbildet for mars/april i pointerkalenderen for 2017 er dette actionfylte bildet som vår islandske venn Ásgeir Heiðar har fotografert! Vi mottar for tiden mange flotte bilder, og det er fantastisk moro å se engasjementet fra alle dere som sender inn bilder.

Vi gratulerer Ásgeir som vinner, og knivpremien er straks på vei til Island! 

 

 

 

 

 

VinnerbildeFebruar16

Vinnerbildet i fotokonkuransen januar/februar 2016

Said Nordin har tatt vinnerbildet og det taler for seg selv - nydelig pointer i nydelig arktisk januarlys! Vi gratulerer Said som får tilsendt kniv med pointerlogo.

 

 

 

 

 

 

 

 

VinnerbildeJanuar16

Vinnerbildet i fotokonkurransen november/desember

 Line Ingebrigtsen har tatt dette flotte bildet som blir hovedbilde for månedene november/desember i pointerkalenderen 2017. Vi gratulerer Line som får tilsendt kniv med pointerlogo.