Generelle nyheter 1

Välkommen till Lappo och Nordisk Pointermatch i oktober 2020!

Planerna på att arrangera Nordisk Pointermatch framskrider trots allt.

Här är information som stöd för er planering:

Vi önskar att lagen anländer till Lappo senast på onsdagen 7.10. Till er kännedom så har Nordisk Pointermatch blivit ansökt som officiellt prov med möjlighet till certifikat. Lördagens allmänna prov är internationell vinnarklass med möjlighet till internationellt certifikat (CACIT).

Bifogat tävlingsregler för Nordisk Pointermatch.HER

Tidtabell:
Måndag 5.10. möjlighet till träning
Tisdag 6.10. möjlighet till träning
Onsdag 7.10. möjlighet till träning, presentation av lagen, Get together – samvaro på kvällen
Torsdag 8.10. Nordisk Pointermatch, middag och prisutdelningsceremoni
Fredag 9.10. Besök på Lappo Patronfabrik, möjlighet att följa med Diarmid Cup (Finska rasmästerskap)
Lördag 10.10. UKL/ÖKL/Int. SKL (CACIT) prov, middag och prisutdelningsceremoni
Söndag 11.10. Diarmid cup final

Inkvartering: Åt domarna har inkvartering reserverats på Wanha Karhunmäki. Åt lagen föreslår vi inkvartering i lägenhet med egen ingång, 3-4 skilda rum, gemensamt minikök samt wc och dusch detta också på Wanha Karhunmäki. Bastu finns i skild byggnad. Priset 40 €/dygn/person innehåller bäddlinnen, handdukar samt morgonmål.

Ifall ni vill ha andra inkvarteringsalternativ kontakta arrangörerna. Bilder och mer information om Wanha Karhunmäki: https://www.wanhakarhunmaki.fi/ Naturligtvis med förbehåll för möjliga begränsningar p.g.a Coronavirus pandemin.

Information angående tävlingen kommer att uppdateras på följande websida: https://kanakoirakerho.fi/content/nordisk-pointermatch-2020

Med vänlig hälsning Marko Stålnacke och Ann-Helen From Pointersektionen

NKK er i krise

NPK vil styrebehandle denne saken på neste styremøte.

Du kan lese mer om dette her 

Norsk Pointerklub må ta en tung avgjørelse å avlyse alle sin arrangementer når det gjelder «Treffene» med utstillinger i 2020.

Treffene er jo noe av det viktigste vi har, her samles vi og har det hyggelig fra Sør til Nord. Men slik situasjonen er i Norge og ikke minst verden nå så må det bli slik dessverre.

Vi får håpe at høsten blir korona fri og folk holder seg friske, så treffes vi igjen. NPK kan ikke annet en å følge myndighetenes råd.

Alle må ha en god vår og sommer så snakkes vi!

logo

Situasjonen rundt COVID-19 har endret seg noe, og FKF har derfor søkt NJK om utvidet påmeldingsfrist 

Denne søknaden er blitt innvilget, og påmeldingsfristen er endret fra 1.5. til 20.8.2020.

Påmeldingsfristen til Norsk Derby er vanligvis 1. mai.  

Styret i FKF følger utviklingen tett, og vil informere via klubber og på egen nettside/Facebook. 

derby

Med skrekkblandet fryd skal jeg ta over som klubbredaktør for NPK i bladet Fuglehunden. Inger-Lill har gjort en strålende jobb for NPK i mange år, og har lagt lista høyt for kommende redaktører.

Hvem er jeg? Toril Aunan, 43 år, er gift og har to gutter på 11 og 13 år. Jeg bor i Bodø, og her jobber jeg som daglig leder hos K.Nilsen-Nygaard Eurosko. Akkurat nå har vi kun en pointer i hus, NJCH Ørntua’s I Primus, men det flytter forhåpentligvis inn en til om ikke så altfor lenge. Jeg er langt over middels interessert i hund, og bruker det meste av fritiden innen forskjellige aktiviteter rundt hund.

Jeg har sittet i styret i Salten fuglehundklubb, og har vært med i prøvekomiteèn for Saltfjellprøven i mange år. Jeg sitter i styret for NKK region Nordland, og er autorisert ringsekretær. Så det går i jaktprøver høst og vinter, og jobbing på hundeutstillinger både vår og sommer. Hund året rundt, med andre ord.

Motivasjonen for å ta over som klubbredaktør er todelt. Jeg har som sagt en genuin interesse for hund, da spesielt fuglehund. Jeg følger med på det meste som foregår relatert til dette. Å kunne få tilgang til førstehånds informasjon og legge dette til rette for andre, høres veldig spennende ut. Tenker også at det er viktig at alle tar sin del av dugnadsarbeidet når det gjelder drift av de forskjellige klubbene.

Som sagt tidligere er det store sko jeg skal fylle, men jeg skal gjøre så godt jeg kan! Og siden vi alle har valgt den triveligste fuglehundrasen, så regner jeg med at jeg får god hjelp til å fylle sidene våre fra dere medlemmer, distriktkontaktene og styret. Ta gjerne kontakt på toril.aunan@eurosko.no eller tlf 91797449. Vi sees!

Ny Klubbredaktør Torill

Side 1 av 69