Flotte resultater for Nordlandspointeren

OstaglottensAlbaSom DR for Nordland har det vært moro å følge med i høst,det har tikket inn mange flotte resultater. Som DR for Nordland har det vært moro å følge med i høst,det har tikket inn mange flotte resultater. 

Først ute var Østagløttens Alba(bilde) som Steffen Trones har(på papiret står Frode Stenerud som eier).På Saltfjellet 25/8 klinket dem til med 1.AK. Alba ble med det elitehund i NPK og NUCH.

Nils Fredrik Røv med sin Audes Helix hadde tatt turen til Kongsvold 26-27/8.Der oppnådde Helix1.UK og 2.UK,og ble med det prøvens beste unghund. 

På Snåsaprøven 25-27/8 fikk Lykkefjellets Chanel med e/f Einar Einmo 2x3.UK

En annen unghund som har gjort det godt er Høytjønnas Kadra til Bjørn Harald Meidelsen.På prøven til Rana JFF 26/8 klarte dem å få derbybilletten med 1.UK.

Og vi har flere gode unghunder :) I Bodø har vi Vakkerdalens Eila,som far Daniel og sønn Simen bytter på å stille,Eila har i høst oppnådd 2x3.UK. 

Til slutt har vi Ørntuas Varg til Raymond Klæboe,som Raymond lot Frode Henriksen trene før han stilte på Senjaprøven til MTFK.Resultatet ble 2x1.UK og prøvens beste unghund.

Tar også med Terje Bjørhusdal sin Østbergets Ziva,som Margrethe Jonssen førte til 2.UK på Snåsaprøven 27/8.

En strålende start på høstens prøver med 11 flotte premier og i skrivende stund er jakta i full gang,håper dere finner mye fugl og at dere kommer enda sterkere tilbake på prøver utover høsten.
Mvh DR Nordland Morten Jenssen

Våre sponsorer